خدمات اسفناک پرستاری در آلمان-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

خدمات اسفناک پرستاری در آلمان

انجمن صنفی کارفرمایان خدمات پرستاری در آلمان، این کشور را به دلیل افزایش هزینه‌ها و کمبود پرسنل در زمینه خدمات پرستاری در شرایط فاجعه بار ارزیابی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، به دلیل افزایش هزینه‌ها و کمبود پرسنل، خدمات پرستاری در آلمان روز به روز با مشکل مواجه می‌شوند. انجمن صنفی کارفرمایان این صنعت نسبت به عواقب آن برای بازار کار هشدار داده است.

 

برای بسیاری از خدمات پرستاری، افزایش هزینه‌ها و کمبود پرسنل منجر به مشکلات مالی می‌شود. این نتیجه نظرسنجی انجمن کارفرمایان bpa از میان 2427 خدمات مراقبت سرپایی، خانه‌ها و مراکز مراقبت روزانه بود که در دسترس نشریه بیلد آلمان قرار گرفته است. بر این اساس 77 درصد اظهار داشتند که در سه ماه گذشته متوجه تغییرات منفی قابل توجه در نتایج عملیاتی خود شده‌اند. 68 درصد اعلام کردند که موجودیت اقتصادی آنها در معرض خطر است.

 

"برند مورر "، رئیس Bpa به این نشریه آلمانی گفت: در این زمینه یک فاجعه برای جامعه در راه است. مورر در مورد عواقب جدی برای بازار کار هشدار داده و گفت: هرکسی که نتواند یک سرویس پرستاری یا مکانی در خانه برای مادری که نیاز به مراقبت دارد پیدا کند، فردا نمی‌تواند در شیفت اولیه حاضر شود. بر اساس این گزارش، دلایل تنگناهای مالی نه تنها افزایش قیمت‌ها و طرح وفاداری تعرفه‌ها، بلکه کاهش درآمد به دلیل کمبود نیرو است.

 

انجمن فدرال ارائه دهندگان خصوصی خدمات اجتماعی e. V. (bpa) بزرگترین لابی ارائه دهندگان خصوصی خدمات اجتماعی در آلمان با بیش از 13000 عضو سازمانی فعال است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار